Råd och tips för din hud

MyScrub ultraljudsskrubb

Erik Dahlqvist grundade 2019 företaget Myscrub och lanserade hudvårdsverktyget som bygger på ultraljudsteknologi. Med verktyget kan alla som vill ha en skonsam och smidig hudskrubb få det, helt utan kemikalier.

OBS! Verksamheten bakom MyScrub har upphört. Informationen på sidan beskriver hur den fungerande tidigare.

Så funkar MyScrub

Ultraljud kan skapa högfrekventa vibrationer och dessa kan skaka lös orenheter. Det är den teknologin som Myscrub bygger på för att rengöra hudens porer, minska fet hy och förbättra textur och toning i huden.

Man kan utföra tre olika hudvårdsrutiner:

  • Cleansing
  • Moisturizing
  • Lifting

Verktyget anpassar vibrationerna utifrån vilken rutin du just nu jobbar med. En del görs helt utan hudvårdsprodukt medan andra kombinerar tekniken och produkter. Det kan vara ansiktsserum och ansiktslotions som vårdar huden.

En enhet drivs på batteri och laddas med en USB-kabel. En fulladdning tar cirka 5 timmar men räcker sedan till flera behandlingar. När den piper tre gånger talar enheten om för dig att den behöver laddas på nytt.

Myscrub och influencers

Som en del i marknadsföringen av Myscrub har företaget valt att jobba med influencers i olika sociala mediekanaler. Du kanske har sett deras produkt på Tiktok, Instagram eller Youtube?

Om du vill köpa en sån här kan du göra det via deras egen webbshop där det finns maskin i vit eller svart färg. En enhet kostar kring 1000 kr men kan ibland vara rabatterad direkt eller med rabattkod.